- Kolme isohkoa pottua
- Kolme hyvän kokoista porkkanaa
- Kourallinen kuivattua nokkosta
- Sipulia
- Valkosipulia
- Pakaste-kukkakaalia ja -parsakaalia
- Pieni purkki tomaattisosetta
- Kourallinen linssejä
- Tuorejuustoa
- Mausteita (Herbamare, mustapippurirouhe, valkopippuri, luomu-kasvisliemikuutio)
- Nippu tilliä.
Ja jotenkin näin: kuoritaan potut ja porkkanat, keitetään vedessä kera kasvisliemikuution ja nokkosen. Kuullotetaan sipuli & valkosipuli, lisätään tomaattisose. About kymmenen minuuttia ennen pottujen ja porkkanoiden kypsymistä heitetään mukaan kukkakaalit, parsakaalit ja linssit. Kun kaikki on kypsyneet, kaadetaan nesteet pois - talteen. Kaadetaan sipuli-tomaattimössö joukkoon ja surrur sauvasekoittimella. Lisätään kunnolla tuorejuustoa ja maun mukaan lientä. Jälleen surrur. Maistetaan ja heitetään maun mukaan mausteita joukkoon. Silputaan kunnon nippu tilliä joukkoon, sekoitetaan ja nautitaan ruisleivän kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti