keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Pasteijat (ja siinä sivussa tonnikala-riisi-salaatti)

Pasteijoita varten tarvitset:
  • Torttutaikinalevyjä
  • Riisiä
  • Punaisia linssejä
  • Tonnikalaa
  • Herne-maissi-paprikaa
  • Valkosipulia
  • Juustoraastetta
  • Mausteita


Keitetään riisit ja linssit oman maun mukaan maustetussa vedessä. Riisien ollessa melkein kypsiä heitetään joukkoon herne-maissi-papsikaa pussillinen.
Tonnikaloista valutetaan liiat öljyt pois ja kaadetaan kulhoon. Lisätään joukkoon valkosipulia muutama kynsi, sekä jauhettua valkopippuria ja mustapippurirouhetta.
Riisi-linssi-hmp-sörsselistä siivilöidään vedet pois ja sörsseli kaadetaan tonnikalan kaveriksi kulhoon. Sekoitetaan.
Torttutaikina-levyt halkaistaan neliöiksi. Jokaiselle neliölle laitetaan hyppysellinen juustoraastetta sekä hieman tonnikala-riisi-sörsseliä. Taitetaan kolmioksi, voidellaan vedellä ja lisätään pinnalle seesamin- ja unikonsiemeniä. Paistetaan, kuten torttutaikinlevyjen paketissa neuvotaan.

Ja koska tonnikala-riisi-sörsseliä jäi rutkasti yli (joku ei taas osaa miettiä määriä) syödään muutama päivä tonnikala-riisi-salaattia/-sörsseliä.

Ei kommentteja: