maanantai 23. elokuuta 2010

Kanakeitto


Maustamattomia koipireisi-paloja 3kpl

Kanafondia
Suolaa, currya, valkopippurijauhetta, paprikajauhetta, chiliä, tomaattisosetta
3 isohkoa perunaa
½ pss kevätkasviksia
½ pss kasvissuikaleita
Kermaa
Valkosipulia
Tilliä

Koipireisi-palojen nahan alle hierottiin currya, suolaa ja valkopippurijauhetta, kypsennettiin uunissa.
Kypsistä koivista revittiin lihat irti, nahat syötettiiin Lemmylle ja luista keitettiin lientä.
Luut pois kattilasta ja tilalle lihat, mausteita, valkosipulia ja kolme ruokalusikallista fondia sekä lohkotut perunat ja kasvikset.
Kun perunat on kypsiä, sekaan kaadetaan kerma ja silputaan tilliä.
Annetaan hautua vartista puoleen tuntiin, naatiskellaan ja ollaan onnellisia kun masu on täynnä.
Jotenkin näin siis...

Ei kommentteja: